Tilaustuote

Mitsubishi Electric Ecodan/SWM100YAA ilma-vesilämpöpumppu, paketti

000090-1
Mitsubishi Electric

Kun 35 miljardin euron liikevaihtoon yltävä huipputekniikkaa valmistava konserni suunnittelee lämpöpumpun, on sen oltava edelläkävijä energiatehokkuudessa, laadussa, toiminnoissa ja ympäristöystävällisyydessä. Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumput valmistetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa.

Laitteen älykäs ja oppiva ohjausjärjestelmä huomioi automaattisesti muutokset rakennuksesi lämmitystarpeessa. Lämmitys on jatkuvasti optimoitu juuri lämmityskohteen tarpeen mukaan, jolloin mukavuus ja säästöt ovat huippuluokkaa. Erittäin hiljainen ulkoyksikkö takaa yöunet herkemmällekin nukkujalle. Huomaamattoman, vain 160 cm korkean Ecodan R32 sisäyksikön voit sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen.Mitsubishi Electric Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppujärjestelmä on entistäkin tehokkaampi. Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla, käsittäen myös omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

1,7-14,2kW

10128,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

- +
Toimitusaika: 3-15 arkipäivää
Toimitustapa: Rahti
Toimituskustannukset: alk. 79,36 €

Ympäristöystävällinen järjestelmä ainutlaatuisella tekniikalla

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Mitsubishi Electric Ecodan R32 hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi sekä järjestelmää, joka on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan. Ecodan R32 tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin.

Ulkoyksikön mukana tuleva sulatusvesivastus tulee asentaa asennuksen yhteydessä.

Patentoitu tekniikka

Mitsubishi Electricin omaa tuotekehitystä oleva invertteri-tekniikka toimii portaattomasti kaikissa järjestelmän toiminnoissa ja tekee Ecodan R32 lämpöpumpusta sopivan valinnan kaikkiin taloihin.R32 kylmäaine

R32 kylmäaine

Uusi R32 kylmäaine on kolme kertaa pienempi hiilijalanjäljeltään verrattuna yleisesti käytettyyn R410A kylmäaineeseen. Sen kierrättäminen on myös helpompaa. Uusi kylmäaine mahdollistaa myös paremman energiatehokkuuden ja suuremman lämmitystehon alhaisissa ulkolämpötiloissa. Puolittamalla kylmäaineen määrän Mitsubishi Electric onnistui pienentämään hiilijalanjäljen kuudesosaan Ecodan R32 mallisarjalla.

Helppo käyttää

Voit varustaa Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppusi itseoppivalla langattomalla kaukosäätimellä. Se mittaa ja analysoi lämmöntarpeen ja huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön. Myös auringonpaisteen tuottama ylimääräinen lämpö saadaan näin hyödynnettyä ja lämpötila pysyy aina tasaisen mukavana.

Wi-Fi -ohjaus

MelCloud aplikaatiolla voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain – olitpa sohvalla tai matkoilla. Lisäksi näet myös vallitsevan ulkolämpötilan laitteesi ympärillä.

Älyverkkovalmius

Sähkön lyhyen aikavälin hinnan nousut ja laskut kysynnän ja tarjonnan mukaan ovat tätä päivää. Älyverkko tulee mahdollistamaan laitteesi sähkön käytön aina vuorokauden edullisimpaan ajankohtaan. Sama ominaisuus mahdollistaa myös aurinkosähköjärjestelmän yhdistämisen tehokkaaksi osaksi lämmitysjärjestelmää.

Kahden piirin jakaja

Tämän varusteen avulla voidaan ilma-vesilämpöpumppusi lämmityspiirit jakaa kahteen eri lämpötilaan. Esimerkiksi korkea lämpötila patteriverkostoon ja matala lämpötila kylpyhuonetilojen lattialämmitykseen.

Ilma-vesilämpöpumpun mitoittaminen ja asennus

Ilma-vesilämpöpumpun mitoittaminen oikein oman kiinteistön tarpeita vastaavaksi on tärkeää järjestelmän oikean ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Jos tarvitset apua oikean laitteen valintaan ja mitoittamiseen, ota meihin yhteyttä tarjouspyyntölomakkeellamme.

Ilma-vesilämpöpumpun saa asentaa vain rekisteröity asennusliike. Jos haluat hankkia laitteen asennettuna, ota meihin yhtyettä niin teemme mielellämme tarjouksen laitteesta ja asennuksesta.

Jos haluat tilata ilma-vesilämpöpumpun verkkokaupastamme ilman asennusta, tulee sinun varmistaa, että asennuksen suorittaa hyväksytty asennusliike ja asennuksen jälkeen pyytää asentajalta asennuspöytäkirja. Asennuspöytäkirjasta tulee ilman erillistä pyyntöä toimittaa kopio sähköpostiimme (info@solves.fi) 2 viikon kuluessa asennuksesta tai viimeistään kahden kuukauden kuluttua laitteen ostosta, jotta laitteen takuu astuu voimaan. Tarkempia tietoja saat tarvittaessa sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.